Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για τον Μαχητή

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης, που αποτελεί και την προσωρινή έδρα της ομάδας, ο Μαχητής Τερψιθέας, από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν από πολύ νωρίς, όταν στο 8ο λεπτό, ο Ευαγγελόπουλος έκανε ένα σουτ, ωστόσο ο Μπρέλλας ήταν παρών και αποσόβησε τον κίνδυνο. Κάτι παρόμοιο έγινε και ένα λεπτό αργότερα, αυτήν την φορά όμως σε τερματοφύλακας του Μαχητή είπε όχι σε σουτ του Παυλίδη.

Τελικά, το γκολ για την ομάδα της Νεοκαισάρειας, ήρθε στο 16ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Καπασακαλίδη, ο Μπαγγέας συνδυάστηκε ωραία με τον Παυλίδη και ο δεύτερος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Μαχητή για το 0-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την ομάδα της Νεοκαισάρειας να υπερέχει στον αγωνιστικό χώρο και τον Μαχητή να βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις.

Παρ’ όλα αυτά όμως, στο 71ο λεπτό, ήρθε το γκολ για την ομάδα της Τερψιθέας όταν μετά από σέντρα του Κυριάκου, ο Σαββίδης με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1 και έδωσε τουλάχιστον την ελπίδα του ενός βαθμού.

Τελικά, λίγα λεπτά πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι μπροστά, με γκολ του Παυλίδη και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Λιλολάρι(75’ Ντούγκος), Παγκαρλιώτας(75’ Κρίτσας), Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Μαλάκος(57’ Σαββίδης), Μάτος, Κρεββατάς.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας(Αποστόλης Στύλος): Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Ευαγγελόπουλος(40’ Κοτσιαρίδης), Μπαγγέας, Νάκας, Παυλίδης.