Βαθμολογία

Παπασταθόπουλος: Μακριά από Γαλλία!

Μια εκ των Σουηδίας, Ισλανδίας ή Ρουμανίας προτιμάει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για αντίπαλο της Εθνικής στα μπαράζ του Μουντιάλ, τονίζοντας ότι σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά της Βραζιλίας κανείς δεν θα θυμάται τις εμφανίσεις της ομάδας στα προκριματικά. Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»: «Δεν το συζητάμε, σίγουρα η Γαλλία είναι η πιο δυνατή ομάδα και καλό θα ήταν να την αποφύγουμε. Οι υπόλοιπες είναι σαν εμάς, με όχι ιδιαίτερες διαφορές, αν εξαιρέσουμε τον Ιμπραΐμοβιτς στη Σουηδία, έναν παίκτη που πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Το βέβαιο είναι ότι δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν και όταν έρθει η ώρα των δύο αγώνων θα παλέψουμε σκληρά και εννοείται πως θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να ταξιδέψουμε εμείς το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Θα μπορούσαμε επιθετικά να είμαστε καλύτεροι, όμως πιστέψτε με, αν προκριθούμε στο Μουντιάλ, άπαντες θα σταθούν στο αποτέλεσμα κι αυτό είναι που μετράει. Από τον τελικό του 2004 στη Πορτογαλία ο κόσμος δεν θυμάται αν παίξαμε καλή μπάλα ή όχι, αλλά ότι η ομάδα μας επέστρεψε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Στο ματς με τη Βοσνία πάντως είχαμε πολλές ευκαιρίες να νικήσουμε και να ήμασταν εμείς τώρα αυτοί που θα πανηγυρίζαμε την απευθείας πρόκριση μας. Εντάξει, δεν έγινε αυτό, οι Βόσνιοι είχαν μεγαλύτερη παραγωγή επιθετικά και τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους. Εμείς έχουμε ακόμα μία ευκαιρία και πιστεύω ότι δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη».