Βαθμολογία

«Μπλόκο» στην Καταλονία!

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «Ροχιμπλάνκος» λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου ηττήθηκαν 1-0 από την Εσπανιόλ στο «Κορνέγια Ελ Πρατ», για την 9η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιθιόν, με αποτέλεσμα να χάσουν και τους πρώτους τους βαθμούς στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη, πίεσε και είχε δοκάρι με τον Κόκε. Στην επανάληψη ωστόσο έχασε τον ρυθμό της, οπισθοχώρησε και το πλήρωσε! Το αυτογκόλ του Κουρτουά στο 54' λοιπόν έφερε για την Ατλέτικο την πρώτη... σφαλιάρα και πλέον είναι σημαντικό το πως οι Μαδριλένοι θα διαχειρηστούν αυτό το άσχημο αποτέλεσμα.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Σίντνει, Έκτορ Μορένο, Φουέντες, Ντιέγκο Λόπεθ (83' Ροντρίγκεζ) , Άμπραχαμ, Λανζαρότε (71' Άλεξ), Πίτσι (73' Στουάνι), Σιμάο, Σέρχιο Γκαρσία.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Αλντερβέιρελντ, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Μάριο Σουάρεθ (77' Κρίστιαν Ροντρίγκεζ), Γκάμπι (62' Αντριάν), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (58' Τουράν), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα.