Βαθμολογία

Σύλληψη 38χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Eνας 38χρονος συνελήφθη προχθές στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο 35χρονος διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση και τον κατέλαβαν μέσα στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (1,81) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον κατασχέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντος, ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- ποσότητα κάνναβης, βάρους (4,33) γραμμαρίων, μέσα σε γυάλινο βάζο χωρητικότητας (453) γραμμαρίων,

- μία (1) νάιλον συσκευασία με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (5,2) γραμμαρίων,

- μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

- ένα (1) φυσίγγιο πυροβόλου όπλου κι

- ένα (1) ακόμη κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Σε άλλο συμβάν στη Λάρισα προχθές το βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 18 ετών, διότι βρέθηκε κάτω από το κάθισμα μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (6,8) γραμμαρίων.

Πηγή: thessalianews.gr