Βαθμολογία

Δώνης: Καλύτερα μια κακή αρχή και ένα καλό τέλος

Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την εμφάνιση της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Ερμή. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ανέφερε ότι θα πρέπει να εντοπίσουν τα λάθη τους και να βελτιωθούν, ενώ επεσήμανε ότι είναι προτιμότερο να έχει μια κακή αρχή και να έχει ένα καλό τέλος.

«Ενα κακό αποτέλεσμα για εμάς και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα έλεγα και κακή εμφάνιση. Στη μια εβδομάδα που βρίσκομαι στην Κύπρο και στην ομάδα, προσπαθώ να μάθω τους παίκτες μου. Εχω παρακολουθήσει πάρα πολλά παιχνίδια, αλλά είχα μεγάλη αγωνία στο να τους δω σε ένα επίσημο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δώσαμε πάρα πολλά πράγματα στον αντίπαλό μας, πάρα πολλά δώρα και ήμασταν τυχεροί που δεν τα εκμεταλλεύτηκε. Στη διάρκεια του παιχνιδιού ισορροπήσαμε και γενικώς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, δίκαια μας κέρδισε ο Ερμής.

Αυτό που εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πάρα πολύ σύντομα, θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας, θα πρέπει οι παίκτες μου να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά, να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα με καλή νοοτροπία και να βελτιώσουμε πράγματα γιατί η σημερινή μας εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν απογοητευτική. Συγχαρητήρια στον Ερμή για τη νίκη και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που έφταιξε στο σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Δεν μπορώ να απαντήσω για το τι φταίει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να προσπαθήσουμε εντοπίσουμε τα λάθη μας, να βρούμε στην πορεία τι φταίει, ώστε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι ο κάθε προπονητής έχει τη δικιά του φιλοσοφία και σίγουρα το πρόβλημα μας αυτή την εβδομάδα ήταν, παρότι υπήρξε αλλαγή προπονητή, η προετοιμασία μας ήταν ελλιπείς γιατί έλειπαν αρκετοί παίκτες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Απλώς, από τη δική μου πλευρά μαζί με τους συνεργάτες, θα πρέπει να περάσουμε κάποια πράγματα όσο πιο γρήγορα γίνεται στους ποδοσφαιριστές. Προβληματίζομαι, όμως θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να έχεις μια κακή αρχή και να έχεις ένα καλό τέλος».

Πηγή: shootandgoal.com