Βαθμολογία

Ξέσπασε ο Ηρακλής Χάλκης

Τελικά, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή Χάλκης και ΑΕΔ Νίκαιας, ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και αυτό το απέδειξαν οι γηπεδούχοι που κατάφεραν να κερδίσουν με το ευρύ 4-1 και να φτάσουν μια ανάσα από την κορυφή της κατηγορίας.

Από το πρώτο ημίχρονο, φάνηκε η τροπή του αγώνα, καθώς ενδεικτικό είναι ότι η Χάλκη κέρδιζε με σκορ 3-0 από το 35ο λεπτό του αγώνα, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Νίκος Κουσιώρας, έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ έξι λεπτά αργότερο ήρθε η σειρά του Χρήστου Βογιατζή να σκοράρει. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Δημόπουλος στο 35’, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν που έβαλε και το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 4-1 με τον Γαρυφαλλόπουλο στο 74ο λεπτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης(75’ Βογιατζής Σ.), Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Κ., Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ., Δημόπουλος, Τσιλιάκος Γ.(82’ Θυμάκης), Τσιλιάκος Αγγ.(88’ Μάνης).

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης(46’ Καραμπούζης), Ανδρέου, Χονδρονάσιος, Σούλι, Μπακαρτζής, Στατήρης(35’ Γκατζούλης Δ.), Χρηστίδης(70’ Σιαμαντούρας), Γαρυφαλλόπουλος, Μπούκας.