Βαθμολογία

Έτοιμος να λάμψει και φέτος ο Αστέρας Λάρισας (Video)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο κτήριο του εμπορικού επιμελητηρίου Λάρισας, η παρουσίαση του φετινού Αστέρα Λάρισας, που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ. Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κύριος Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων, κύριος Τζανακούλης.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Αποστόλης Τριανταφύλλου, που συντόνιζε την εκδήλωσε, έδωσε τον λόγο τόσο στον κύριο Αγοραστό, όσο και στον κύριο Τζανακούλη, που αναφέρθηκαν στην ανάγκη να υπάρχει ερασιτεχνικός αθλητισμός, ενώ δεσμεύτηκαν ότι από την πλευρά τους, θα κάνουν ότι μπορούν, ούτως ώστε η Πολιτεία να βοηθήσει τις όποιες προσπάθειες γίνονται, καθώς όπως είπαν, η νεολαία έχει ανάγκη την διέξοδο του αθλητισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Λάρισας, κύριος Κωνσταντίνος Μπαζάκης, κατά την διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας, σε μορφή video:

Κωνσταντίνος Μπαζάκης

">http://

Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κύριος Γιώργος Γουμενόπουλος, αναλυτικά σε μορφή video:

Γιώργος Γουμενόπουλος

http://

Αναλυτικά όσα είπε κατά την παρουσίαση της ομάδας, ο προπονητής του Αστέρα, κύριος Θανάσης Μπουλιάκης σε μορφή video:

Θανάσης Μπουλιάκης

http://

Επιπλέον, τον λόγο πήραν εκπρόσωπος του Συναιτερισμού «ΘΕΣγάλα ΠΙΕΣ», που φέτος είναι μέγας χορηγός της ομάδας, όπως επίσης και η κυρία Λιάνα Τσουκνικά, που εκπροσωπώντας τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

Να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος του Αστέρα, απένειμε στον εκπρόσωπο του Συναιτερισμού την φανέλα της ομάδας, με την χορηγία του Συναιτερισμού ως αναμνηστικό δώρο. Τέλος, παρουσιάστηκαν από τον κύριο Τριανταφύλλου, οι χορηγοί της ομάδας, άνθρωποι που σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια, διότι σε δύσκολους οικονομικά καιρούς επέλεξαν να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες.