Βαθμολογία

Λευκωσία: Ληστής πυροβόλησε τον περιπτερά με αεροβόλο

Απόπειρα ληστείας περιπτέρου με πυροβολισμό και ελαφρύ τραυματισμό του περιπτερά σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Λάρνακος στη Λευκωσία.

Ο δράστης πυροβόλησε, πιθανόν με αεροβόλο, και ο περιπτεράς φέρει σφαιρίδιο στην αριστερή παρειά, σύμφωνα με την Αστυνομία. Τα συμβάντα όπως παρατέθηκαν στο ΚΥΠΕ από εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας έχουν ως εξής: Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα άνδρας που φέρεται να μιλούσε κυπριακή διάλεκτο εισήλθε σε περίπτερο στη λεωφόρο Λάρνακος και αφού προέταξε πιστόλι, διέταξε τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου να του δώσει τα λεφτά.

Ο ιδιοκτήτης εκκένωσε στο πρόσωπο του δράστη αρωματικό χώρου. Ο δράστης ακολούθως πυροβόλησε εναντίον του περιπτερά με αποτέλεσμα μεταλλικό σφαιρίδιο να τον τραυματίσει ελαφρά στην αριστερή παρειά. Ο παραπονούμενος μετέβη μόνος του στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία και ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του σφαιριδίου.

Ο δράστης, με βάση την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, είναι ύψους 1,80. Φορούσε σκούρα ρούχα, μαύρα γάντια, μαύρη κουκούλα και μαύρο καπέλο. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν αεροβόλο.

Πηγή: shootandgoal.com