Βαθμολογία

«Δεν κάνω εκπτώσεις στην αξιοπρέπεια μου»

Για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη, τη φωνή της αλλά και το μουσικό πάντρεμα με το Φοίβο μίλησε η Στέλλα Καλλή στο περιοδικό Hello. Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη προσωπική της ζωή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο παρελθόν της, τις λέξεις «Σ΄αγαπώ» και «Συγνώμη» κλείνοντας με τη σέξι εμφάνισή της πάνω στη σκηνή.

Αρχικά, για τη συνεργασία της με το Νίκο Μακρόπουλο στα «Astra» στη συμπρωτεύουσα η Στέλλα Καλλή αναφέρει: «Είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω χειμερινή σεζόν από τη Θεσσαλονίκη. Τα θεωρώ γούρικη. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις μου εκεί εισπράττω θετική ενέργεια από τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να με αποδεχτεί το κοινό της Θεσσαλονίκης με ένα καλλιτέχνη σαν τον Νίκο Μακρόπουλο που τον λατρεύουν όλοι. Προσωπικά έχω ανάγκη να βρίσκομαι κοντά σε έμπειρους καλλιτέχνες γιατί είμαι πολύ νέα και θέλω συνέχεια να μαθαίνω πράγματα»

Η ερμηνεύτρια θεωρεί πως «το μεγαλύτερο όπλο μου είναι σίγουρα η φωνή» δίνοντας βάρος στην δουλειά που έχει κάνει σε αυτό το τομέα. «Έχω σπουδάσει για να μπορώ να λέω με περηφάνια ότι είμαι τραγουδίστρια. Είμαι υπέρ των σπουδών και αισθάνομαι ότι ένας τραγουδιστής εάν δεν έχει μουσική παιδεία, δεν μπορεί να φτάσει τον απώτερο στόχο του. Υπάρχουν πολύ λίγα παραδείγματα πραγματικών ταλέντων που δεν χρειάστηκε να σπουδάσουν.

Το νέο της τραγούδι που υπογράφει ο Φοίβος έχει τον τίτλο «Έτσι κάνω εγώ». Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι στοίχοι του εκφράζουν μία επιθετικότητα κόντρα στη δημόσια εικόνα της η τραγουδίστρια απαντάει: «Δεν το παίζω αρσενικό στις σχέσεις μου ούτε μπορώ να είμαι το ίδιο δυνατή με ένα άντρα. Είμαι πολύ σκληρή όμως όταν πάρω μία απόφαση και όταν κάτι τελειώνει για μένα προχωράω μπροστά και δεν γυρίζω να δω τι άφησα πίσω» για να προσθέσει «Όταν δω ότι κάποιος δεν μου αξίζει, έχει σβήσει για μένα. Δεν κάνω εκπτώσεις στην αξιοπρέπεια μου»

Η λέξη «Σ'αγαπώ» υπάρχει στο λεξιλόγιό της και μάλιστα την λέει με μεγάλη ευκολία «και τώρα τελευταία λέω και το συγνώμη με την ίδια ευκολία»
Τέλος, σχετικά με την σέξι εμφάνισή της πάνω στη σκηνή η Στέλλα Καλλή υποστήριξε: «Σέξι είναι αυτό που εκπέμπεις ως άνθρωπος και ως θηλυκό. Όταν έχεις πολύ καλή επαφή με το μέσα σου τότε αυτό το στοιχείο βγαίνει και προς τα έξω. Όταν είσαι καλά δείχνεις ότι είσαι και ένας άνθρωπος ελκυστικός».

Πηγή: newspistol.com