Βαθμολογία

«Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου!»

Έτοιμη για το πιο ανατρεπτικό σχήμα του χειμώνα είναι η Τάμτα που θα βρεθεί στο Teatro μαζί με την Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη, και τον Stan.
Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα μιλά για όλους και για όλα στο “Εγώ”....

Με ένα γλυκό χαμόγελο και ειλικρίνεια η Τάμτα εξομολογείται πως την πονά η απουσία του πατέρα της, μιλά για τη δικαστική διαμάχη του αδελφού της, τον έρωτα, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμη παιδί.

“Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό... Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις”, εξομολογείται η γνωστή τραγουδίστρια. Για την περιπέτεια με τη δικαιοσύνη που είχε πριν καιρό ο αδελφός της, δήλωσε: “Ακόμη και τώρα δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που μου προκαλεί αυτή η σκέψη. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ”.

Για τους άντρες και τον έρωτα αποκάλυψε: “Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι στη ζωή μου που δεν μου έκανε “κλικ” κανένας άντρας. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες”.

Τέλος, σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί;

“Σε αυτήν τη φάση νομίζω ότι δεν θέλω δεύτερο παιδί. Ίσως επειδή σκέφτομαι πάντα το χειρότερο σενάριο. Ίσως γιατί ήδη έχω νιώσει τις δυσκολίες του να μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου”.

Διάβασε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Πηγή: newspistol.com