Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των Παρατηρητών Αγώνων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η προγραμματισμένη συγκέντρωση των παρατηρητών αγώνων, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Α΄ και Α1 κατηγοριών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΛ κ. Γιάννης Ιωαννίδης έχοντας δίπλα του και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής κ.κ. Μάνθο Αγγελούλη, Δημ. Μπαμπανίκο και Κων. Κακαγιάννη, καλωσόρισε τους πλέον των 30 παρατηρητές που παραβρέθηκαν και τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με την παρουσία τους στα γήπεδα, στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με την ίδια θέληση και κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Βασίλης Μητροδήμος, το προεδρείο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Στέλιος Νίτσας.

Από όλες τις πλευρές ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία των παρατηρητών αγώνων στα γήπεδα και για την συνεργασία τους με τους υπόλοιπους συντελεστές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Κλείνοντας την πετυχημένη αυτή συγκέντρωση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Γιάννης Ιωαννίδης, αφού τους ευχαρίστησε και πάλι για την αποψινή τους παρουσία, τους διένειμε και ένα πολυσέλιδο φυλλάδιο με οδηγίες για τα καθήκοντα του παρατηρητή αγώνα, όπως αυτά προβλέπονται από τους Κανονισμούς και τους υποσχέθηκε ότι παρόμοιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να αντιμετωπίζονται προβλήματα που ανακύπτουν.

Τέλος, με την αποχώρηση των παρατηρητών αγώνων, τους δόθηκαν τα χρήματα που τους όφειλε η Ένωση σαν αποζημίωση για τις μετακινήσεις τους στα γήπεδα του Νομού κατά την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο.