Βαθμολογία

Με όλα του τα «όπλα» ο Τύρναβος!

Ολοκλήρωσε την Πέμπτη το απόγευμα την προετοιμασία του ο Τύρναβος για το αυριανό γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο στάδιο Αλκαζάρ (18:00).

Η τυρναβίτικη ομάδα θέλει να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που δίνει και αναμφισβήτητα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι δύο ομάδες έχουν μέχρι τώρα 6 βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Ο Τύρναβος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τη δύναμη που του δίνει το Αλκαζάρ με τον κόσμο στο πλευρό του, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Carlos Andre, Felipe de Paula, Rodrigo Baros, Βαγγελή, Γεωργίου, Γκαλίτσιο, Ζυγκερίδη, Καραγιάννη Χρήστο, Καρανάσταση, Κουρτεσίωτη, Μάγγο, Ντάλλα, Νταντίδη, Πούτα, Σαχινίδη, Σιάτρα, Σκούπρα, Τέλλο, Ομο και Τσούκαλο. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι: Αντωνόπουλος, Καραγιάννης Ηλίας, Δημολιός, Ευαγγέλου, Πρίφτης, Σουλιώτης.