Βαθμολογία

Συνεργασία Plus TV με Warner Bros

Με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Plus TV την περασμένη Τρίτη στο Προσήλιο Λευκωσίας, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των παρουσιάσεων των νέων προγραμμάτων που ετοίμασαν για το 2013 – 2014 τα ιδιωτικά κανάλια. Το Plus TV κατά την εκδήλωσή του, επικεντρώθηκε στη μακροχρόνια –όπως λέχθηκε- συνεργασία που εξασφάλισε με τη Worner Bros, συμφωνία που θα του επιτρέψει να προβάλει πολλές και πολυβραβευμένες ταινίες καθώς και ξένες σειρές.
Την παράσταση όμως από τις μέχρι σήμερα φετινές εκδηλώσεις των καναλιών, έκλεψε το Mega με τη βραδιά στο Mercedes που διοργάνωσε την περασμένη Δευτέρα και στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί διαφημιστές, διαφημιζόμενοι, ηθοποιοί αλλά και δημοσιογράφοι.
Ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια ακούστηκαν για το πρόγραμμα του καναλιού αλλά και για τη συνεργασία του με τον «Φ». Στον δεύτερο γύρο των εκδηλώσεων για τις παρουσιάσεις των νέων τηλεοπτικών προγραμμάτων, μέχρι στιγμής έχουμε μια μόνο συμμετοχή, εκείνη του ΡΙΚ, η οποία ανακοινώθηκε από τον Μάκη Συμεού, όμως μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Με τα νέα δεδομένα, ίσως να μην πραγματοποιήσει εκδήλωση αυτού του τύπου το ημικρατικό κανάλι.   

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος