Βαθμολογία

Ικανοποιητική εμφάνιση και νίκη για τους Παίδες

Την νίκη με σκορ 3-1 κατάφερε να πάρει η Μικτή Ομάδα Παίδων του Νομού μας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας και να ξεκινήσει έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις της για φέτος στους αγώνες προεπιλογής.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Με τον Λιόντο να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ, οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, μιας και προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ ο Λιόντος και πάλι, έκανε το 2-0 στο 33’. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζιάκας, διαμόρφωσε το 3-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές από την Μαγνησία, ήταν να μειώσουν στο 50ο λεπτό, με τον Παπαεμμανουηλίδη, που μπήκε μόνος του στην περιοχή και δοκιμάζοντας ένα σουτ, κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακας της ομάδας της Λάρισας, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το τελικό 3-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Μπαμπατσιάς, Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Ι., Κωφός, Τόλης, Λιόντος, Κατσαρός, Κακάνης, Καλύβας, Ζιάκας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Θεοχάρης, Κουσιάς, Ροντούλης, Σουλούκος, Κουτσιανούλης, Μηνάς, Βάνης.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Θεσσαλίας(Παναγιώτης Ζορδομπάς): Ράπτης, Χαντζόγλου, Θεοδωρόπουλος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Δημητρίου, Νιαώτης, Μπαζής, Ξηροκώστας, Σαλαμούρας, Μπάλλας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Τσελεπίδης, Σιακαβάλας, Παπαεμμανουηλίδης, Μιχέας, Ζαχείλας, Τσιανάκας, Σιόβας.

Διαιτητές: Κορέστης, Βλιώρας, Ζάχος.