Βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης: Ασφαλισμένος για 91 εκ. ευρώ ο Μπέιλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ασφάλισε το σύνολο του κόστους της μεταγραφής των 91 εκ. σε περίπτωση σοβαρών σωματικών προβλημάτων του Γκάρεθ Μπέιλ.
Αυτή είναι η ουσία της συνέντευξης του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι «Intereconomía» σχετικά με την υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ, του Ουαλού διεθνούς που αποκτήθηκε το καλοκαίρι αφού η «βασίλισσα» πλήρωσε το βάρος του σε χρυσάφι.
Μέχρι στιγμής ο πρώην παίκτης της Τότεναμ ταλαιπωρείται από προβλήματα, τα οποία έχουν προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ισπανικής ομάδας, για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ρεάλ έχει υπογράψει συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης για 91 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση αποχώρησης του Μπέιλ από την αγωνιστική δραστηριότητα πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, το 2019.
Στη συνέντευξη, ο Πέρεθ επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του είναι προστατευμένη σε αυτή την περίπτωση. «Υπάρχει ασφάλιση κατά των ατυχημάτων του Μπέιλ, ίση με το κόστος μεταγραφής του» είπε ο πρόεδρος των «μερένγκες».
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε, πάντως, σταθερά ότι ο ποδοσφαιριστής πάσχει από κήλη δίσκου. «Λένε ότι ο Μπέιλ έχει κήλη, αλλά δεν είναι έτσι» είπε, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα της ισπανικής εφημερίδας «Marca».
«Αν είχε θα το ομολογούσαμε με μεγάλη ηρεμία. Κατασκεύασαν ένα θέμα για να μου επιτεθούν, σαν να ήμουν ικανός να πετάξω από το παράθυρο 90 εκατ. ευρώ», συμπλήρωσε ο Πέρεθ.

Πηγή: shootandgoal.com