Βαθμολογία

Άνετη νίκη για την Εθνική Ελπίδων

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15 η Εθνική Ελπίδων, συντρίβοντας εκτός έδρας τη Μάλτα με 4-0. Αυτή ήταν η δεύτερη επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί των Μαλτέζων, το οποίο θα πάει με καλή ψυχολογία στις σημαντικές αναμετρήσεις του Νοεμβρίου ενάντια σε Σουηδία και Πολωνία. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ποτουρίδη, παράβαση που κέρδισε ο Βέλλιος από τον Φαρούτζια. Στο 46’ έγινε το 0-2 με θαυμάσια ατομική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ του Κολοβού. Στο 90’ ο Κολοβός σημείωσε με πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα δεχόμενος την ασίστ του Κουρμπέλη, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 90’+4 ο Διαμαντάκος με κεφαλιά, έπειτα από ενέργεια του Λυκογιάννη.
ΜΑΛΤΑ: Τσίνι, Γκρεκ, Ατσοπάρντι (46' Ταμπόνε), Μουσκάτ Ζ., Κρίστενσεν, Μποργκ (75' Μουσκάτ Μπ.), Πιζάνι Γ. (55' Μπετζίνα), Πιζάνι Σ., Καμενζούλι, Ζεράφα, Φαρούτζια.
ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μαυρίας (77' Κουρμπέλης), Καρέλης (64' Κούρος), Βέλλιος (24' Διαμαντάκος).