Βαθμολογία

Στον Ηρακλή το τρόπαιο του «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης»

Με τον Παναγιώτη Φουσίκα σε μεγάλα κέφια, ο Ηρακλής Λάρισας, κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, στον τελικό του τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», στο παιχνίδι που έγινε στο ομώνυμο γήπεδο της Λάρισας, απέναντι στο Αβέρωφ, το οποίο και κέρδισε με σκορ 3-1.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο επιθετικός του Ηρακλή κατάφερε με τρία προσωπικά του τέρματα, να δώσει την νίκη στην ομάδα του, αλλά παράλληλα να σημειώσει και χατ τρικ στον τελικό του τουρνουά. Η ομάδα του Αβέρωφ, ήταν αυτήν που απείλησε αρχικά, στο 23’ όταν ο Ελευθέρογλου βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Μαγαζιώτης κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, κάτι που επανέλαβε δυο λεπτά αργότερα, σε ένα σουτ του Τσιρβούλη.

Τελικά, ο χορός των γκολ, άνοιξε στο 37’ όταν ο Φουσίκας μπήκε στην περιοχή και από κοντά «κρέμασε» τον Παζιάνα για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κολομητρούση, μπήκαν από νωρίς ορεξάτοι και ο με δράστη τον Παναγιώτη Φουσίκα και πάλι, ο Ηρακλής έκανε το 2-0 στο 50ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε το 3-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε για την ομάδα του Αβέρωφ. Παρ’ όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αλεξούλη, κατάφεραν να μειώσουν, στο 85’, με τον Ταρταμπούκα να σημειώνει το γκολ της τιμής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Γκουντρουμπής, Κασνακούδης, Ντελόπουλος, Κοτούμπας, Θεοδώρου, Τσέλιγκας, Βάσσος, Φουσίκας, Κολομητρούσης, Σταμουλάκης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Τριανταφυλλόπουλος, Φιλίππου, Χατζής, Κιόρογλου, Δάσσιος, Μούτσα, Μέκρας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Λισγάρας, Ελευθέρογλου Γ., Καφφές, Βαΐτσης, Μητρακούλης, Περδίκης Σ., Βλασίδης, Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Ελευθέρογλου Α., Καψάλης, Κίτσιος, Κυρανούδης, Σαμπάνης, Περδίκης Ν., Καραγκούνης.

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Μακρής, Ντελέζος Ι., 4ος: Τσιτσιρίκας.