Βαθμολογία

Τέλος από Καστοριά Σαββίδης - Τσιρώνης

Αποχώρησαν από τους «γουναράδες» ο έμπειρος μέσος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας. Τι είπε ο πρόεδρος, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, δυνατό τεστ με Άρη την Τετάρτη.

Εξελίξεις υπήρξαν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα του Κώστα Κορμαρή. Ο έμπειρος μέσος, Γιώργος Σαββίδης, ζήτησε να αποχωρήσει από την Καστοριά, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε στην ηλικία του (39) να αντέξει τους ρυθμούς της Γ΄ Εθνικής, σε τέτοιο επίπεδο και γενικά των προπονήσεων. Αυτή η είδηση ξένισε αρκετούς στους «γουναράδες», καθώς ο Σαββίδης (διατέλεσε και υπηρεσιακός τεχνικός στη νίκη με τον Όλυμπο Κέρκυρας) ήθελε αρχικά να αγωνιστεί ένα χρόνο ακόμα και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στη συγκεκριμένη ομάδα, που τον ανέδειξε. Πάντως, ο έμπειρος χαφ ενδέχεται το χειμώνα να μεταγραφεί στο χωριό του, το Καλοχώρι (β΄ τοπικό).

Εξάλλου, παρελθόν από την ακριτική ομάδα αποτελεί και η παλιά δόξα της, Τάκης Τσιρώνης, που είχε αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ και του σκάουτερ. Ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης διέκρινε διαφορά φιλοσοφίας με τον Τσιρώνη και η συνεργασία των δυο πλευρών τερματίστηκε. Ο πρόεδρος των Καστοριανών με δηλώσεις του τόνισε με νόημα: «Η Καστοριά είναι από την αρχή ανοικτή σε όλους, όσους θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα. Αν κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν, ποικιλοτρόπως, ατύχησαν γιατί το μόνο που κατάφεραν ήταν να κλείσουν την πόρτα της».

Πηγή: mikriliga.com