Βαθμολογία

Ανεπιθύμητη σε κινηματογράφο του Τέξας η Μαντόνα

Persona non grata θεωρείται πλέον η Μαντόνα για μια αλυσίδα κινηματογράφων στις Ηνωμένες Πολιτείες ύστερα από ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην πρεμιέρα του φιλμ του Στιβ ΜακΚουίν «12 Years a Slave» με τον Μάικλ Φασμπέντερ προ ημερών στη Νέα Υόρκη.

Η Μαντόνα, λαμπερή καλεσμένη στην πρεμιέρα στο φημισμένο Walter Reade Theater του Κέντρου Λίνκολν στο Μανχάταν, έδειξε να αδιαφορεί για την ταινία κατά την προβολή της και άρχισε μάλιστα να στέλνει μηνύματα από το κινητό της, ενοχλώντας τους θεατές. Οταν μάλιστα ένας από τους θεατές της ζήτησε να σταματήσει, εκείνη σύμφωνα με τη New York Post του απάντησε απότομα: «Είναι για δουλειά... δεσποτικέ».

Η είδηση κυκλοφόρησε και προφανώς εξόργισε τον Τιμ Λιγκ, διευθύνοντα σύμβουλο της αλυσίδας κινηματογράφος Alamo Drafthouse που εδρεύουν στο Τέξας. «Μέχρι να απολογηθεί στους σινεφίλ η Μαντόνα απαγορεύεται να δει οποιαδήποτε ταινία στα Drafthoyse» έγραψε στο Twitter του ο Λιγκ, απευθυνόμενος στην 55χρονη Αμερικανίδα.

Οταν κάποιος τον επέκρινε ότι προσπαθεί να γίνει γνωστός εκμεταλλευόμενος το περιστατικό με την αποκαλούμενη βασίλισσα της ποπ, ο Τιμ Λιγκ απάντησε: «Η Μαντόνα υπήρξε ιδιαίτερα αγενής παίζοντας με το κινητό της σε ένα σινεμά».

Ο ίδιος επέμεινε ότι αυτό που έγραψε στο Twiiter «σε μια στιγμή αγανάκτησης» εξακολουθεί να ισχύει. «Αν και δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει και πολύ τη ζωή της Μαντόνα» προσέθεσε.

Πάντως η αλυσίδα των κινηματογράφων Drafthouse και ολόκληρο το Τέξας έχουν από τους πιο αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς στα σινέμα και στα θέατρα.