Βαθμολογία

Μαυροδήμος: Δεν πάει για άνοδο ο Πυρσός!

Χαμηλώνει τους τόνους και τον πήχη ο τεχνικός του Πυρσού Γρεβενών, Σωτήρης Μαυροδήμος, που με ρεαλισμό τονίζει στη mikriliga.com ότι στόχος είναι απλά η σωτηρία.

Το στίγμα του για τον νέο Πυρσό Γρεβενών, που είναι στην κορυφή του 2ου ομίλου με τη Λάρισα, με «3Χ3», έδωσε στη mikriliga.com ο προπονητής Σωτήρης Μαυροδήμος, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, τονίζοντας με ειλικρίνεια: «Για να μην κρυβόμαστε και ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα, βασικός στόχος του Πυρσού είναι η σωτηρία. Πέφτουν οι μισές ομάδες, 8 στις 16 και στον όμιλο υπάρχει η Λάρισα και η Κοζάνη που έχει… έτοιμη ομάδα 2-3 χρόνια. Αντικειμενικά, δεν μπορούμε να λέμε για το κάτι παραπάνω και το ξέρουμε. Δεν αλλάζει ο στόχος επειδή κάναμε δυο νίκες στην έδρα μας με Καστοριά και Όλυμπο Κέρκυρας, τον Τηλυκράτη Λευκάδας τον νικήσαμε άνευ αγώνα».

Για να συνεχίσει ο Μαυροδήμος: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τον Καμπανιακό εκτός έδρας. Πήγα και τους είδα στη Χαλάστρα, να κερδίζουν την Καστοριά για το Κύπελλο. Άρα αυτό κάτι σημαίνει, θέλουν προσοχή. Στον Καμπανιακό είναι προπονητής ένας φίλος, ο Γιάννης Πετράκης, ήμασταν συμπαίκτες στη Νίκη Βόλου. Πάντως, στην αρχή όλοι έχουν στόχο, καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη».

Για τον αγώνα της Κυριακής, δύσκολη για τους πράσινους είναι η συμμετοχή των τραυματιών, Κοσμίδη, Χαραλαμπίδη, Ιωαννίδη, Ρόβα και Μπόζιαρη.

Πηγή: mikriliga.com