Βαθμολογία

Μιχάλης Μπίζιος: Η ΕΠΣ Λάρισας πάντα πρωταγωνιστεί

Ο προπονητής της Μικτής Νέων, κύριος Μιχάλης Μπίζιος μίλησε τηλεφωνικά, στον Best fm 93.9 και στην εκπομπή «Στα Δίχτυα της Λάρισας», των Χρήστου Γκατζούλη και Θάνου Αναστασίου. Ο κύριος Μπίζιος, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της Μικτής Νέων απέναντι στην ΕΠΣ Θεσσαλίας που θα γίνει την Τετάρτη, ενώ έκανε λόγο και για τις αλλαγές που έγιναν φέτος στην επιλογή των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά όσα είπε:

Πως προετοιμάστηκε η Μικτή Νέων, για την αυριανή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα των Μικτών;

«Οι προπονήσεις σίγουρα ήταν λίγες, καθώς φέτος άλλαξαν οι ημερομηνίες γέννησης των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα είναι κάτι το άγνωστο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα το δείξουμε αυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται κυρίως από τις ομάδες τους. Σίγουρα, αποτελεί πρόβλημα αυτό όσον αφορά την συνοχή, αλλά έτσι είναι η κατάσταση».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν;

«Είναι αρκετά δύσκολο. Μαζί με τους άλλους προπονητές έχουμε δει γύρω στα 70 παιδιά κι έχουμε κάνει προπονήσεις. Έχουμε γνώμη για πολλούς ποδοσφαιριστές και παράλληλα βλέπουμε και μικρότερες ηλικίες. Πιστεύω ότι έχουμε επιλέξει τους καλύτερους, χωρίς να εξαιρώ τα παιδιά που είναι εκτός αποστολής. Υπάρχουν ταλέντα, αλλά χρειάζεται δουλειά κι αυτό εξαρτάται από τις ομάδες των παιδιών».

Έχετε άποψη για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσετε;

«Δεν έχω δει κάποια ομάδα αλλά από πληροφορίες που έχω, ξέρω ότι ο Βόλος όλα τα χρόνια είχε καλή ομάδα. Και οι άλλες ομάδες θα έχουν ένα καλό επίπεδο».

Πως σχολιάζετε την αλλαγή της ηλικίας στις Μικτές;

«Νομίζω ότι θα είναι ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα, καθώς οι ηλικίες είναι μικρότερες. Είναι μια απόφαση της ομοσπονδίας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οι Μικτές είναι ένα σκαλοπάτι για να μπορέσουν τα παιδιά να δείξουν κάτι και να κάνουν ένα άλμα παραπάνω».

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα;

«Όχι τα προβλήματα είναι ελάχιστα. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αναπληρώσουν κάποιους άλλους, είναι οι καλύτερες επιλογές. Το καλό φέτος είναι ότι έχουμε εκπροσώπηση και από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Νομού μας και πιστεύω ότι υπάρχουν αξιόλογα παιδιά και από τα Φάρσαλα και από την Ελασσόνα, αλλά και από άλλες περιοχές».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Οπωσδήποτε οι στόχοι είναι υψηλοί. Η ΕΠΣ Λάρισας, πάντα πρωταγωνιστεί. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω το υλικό των άλλων ομάδων. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».