Βαθμολογία

Ο Καρβέλας κριτής στο The Voice;

Μετά την Αννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο, ο ΑΝΤ1 καλεί και τον Νίκο Καρβέλα, ώστε να είναι ένας από τους κριτές που θα καθίσουν στην καρέκλα του «The Voice», του μουσικού παιχνιδιού που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο....

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κορυφαία στελέχη του καναλιού φαίνεται πως έχουν προσεγγίσει τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, αφού εκείνο το οποίο επιθυμούν περισσότερο είναι στην κριτική επιτροπή να καθίσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να μην έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση, παρόλα αυτά όμως είναι κάτι που βλέπει με καλό μάτι.

Βέβαια την οριστική του απάντηση θα τη δώσει όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες συναντήσεις με όλα τα υποψήφια πρόσωπα που θα επιλεγούν για τις θέσεις των κριτών και της παρουσίασης του παιχνιδιού, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν με το «Greek Idol».

Στην περίπτωση εκείνη, ο Νίκος Καρβέλας, αν και είχε δεχτεί αρχικά τη θέση του προέδρου της κριτικής επιτροπής, τελικά αποχώρησε, αφού διαφωνούσε απόλυτα με τα επικρατέστερα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για την παρουσίαση του παιχνιδιού, προτού την αναλάβει τελικά η κουμπάρα και φίλη του Ρούλα Κορομηλά.

Πηγή: newspistol.com