Βαθμολογία

Καταγγέλλει Καβακά και Πήδουλα η Παναχαϊκή!

"Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ καταγγέλλει τους προπονητή και γυμναστή της Παναχαϊκής, Τιμόθεο Καβακά και Γεώργιο Πήδουλα, διότι επέδειξαν εξαιρετικώς αντιβαίνουσα τον νόμο, την καλή πιστή και τα συναλλακτικά ήθη συμπεριφορά. Σήμερα οι δύο αυτοί κύριοι, οι οποίοι κόστισαν στην ΠΑΕ κατά την περίοδο της προετοιμασίας και για 3 μόνο αγώνες ο μεν πρώτος συνολικά 11.450€, ο δε δεύτερος 5.930€, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσουν, είτε προφορικώς, είτε εγγράφως είτε κάποιο μέλος του Δ.Σ, είτε τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιώργο Κόλτζο, είτε έστω έναν από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, προέβησαν στις εξής ενέργειες:

1.Εγκατέλειψαν, αφού προηγουμένως είχαν ήδη ετοιμάσει τα προσωπικά τους είδη από το Σαββατοκύριακο, τις μισθωμένες από την ΠΑΕ κατοικίες τους, παραδίδοντας τα κλειδιά στους ιδιοκτήτες.

2.Παρέδωσαν στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γεώργιο Κιούπη τις φόρμες και όλο το υλικό που τους είχε παραδόσει η ΠΑΕ για να ασκούν το έργο τους.

3.Ο Γιώργος Πήδουλας εγκατέλειψε την συσκευή POLAR και όλα τα όργανα γυμναστικής προπονήσεως, χωρίς καν να υπογράψει πρωτόκολλο παραδόσεως.

4.Ο Τιμόθεος Καβακάς, παρά την ρητή απαγόρευση, η οποία υπήρχε στο συμβόλαιο του, να αποφεύγει την οιαδήποτε δυσμενή κρίση, είτε εις βάρος ποδοσφαιριστών, είτε εις βάρος της διοίκησης, χθες στην συνέντευξη τύπου, άφησε σαφές, αλλά το κυριότερο ψευδές υπονοούμενο περί δήθεν ύπαρξης προβλημάτων των ποδοσφαιριστών για να αιτιολογήσει την κακή ως τραγική εικόνα της ομάδας στους 3 αγώνες του πρωταθλήματος και στον ένα του κυπέλλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ θα στραφεί εναντίον των ανωτέρω δικαστικά, γιατί ο μεν Τιμόθεος Καβακάς οδήγησε την ΠΑΕ στο ν’ αποκτήσει ποδοσφαιριστές, καταβάλλοντας πολύ σημαντικά ποσά, τους οποίους την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αποτέλεσαν δική του επιλογή, τους θεώρησε ακατάλληλους και ζήτησε την απομάκρυνση τους, προκαλώντας σημαντική οικονομική βλάβη στην ΠΑΕ, ο δε Γιώργος Πήδουλας οδήγησε την ΠΑΕ στην αγορά ηλεκτρονικών οργάνων, οργάνων γυμναστικής, αλλά και ενισχυτικών προτεϊνών, πρωτοφανούς κόστους για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ το αγωνιστικό αποτέλεσμα ήταν αντιστρόφως ανάλογο του ποσού που δαπανήθηκε.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ από σήμερα αναζητά τους αντικαταστάτες των ανωτέρω".