Βαθμολογία

Οι αποστολές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ για τους αγώνες της Τετάρτης

Από τους Ενωσιακούς προπονητές κ.κ. Μιχάλη Μπίζιο, Αχιλλέα Μαστοροδήμο και Νίκο Φώλλα, συγκροτήθηκαν οι αποστολές των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΛ, οι οποίες μεθαύριο Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Βόλου), στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων των Μικτών ομάδων των ΕΠΣ.

Ο αγώνας της Μικτής Παίδων θα γίνει στο γήπεδο της Ν. Πολιτείας και θα ξεκινήσει στις 1 το μεσημέρι, ενώ 2 ώρες αργότερα, στις 3, στο γήπεδο της Νεάπολης θα διεξαχθεί  η συνάντηση της ομάδας των Νέων.

Από τους Ενωσιακούς προπονητές καλούνται να βρίσκονται στα παραπάνω γήπεδα οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, έχοντας μαζί τους τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (γεννηθέντες τις χρονιές 2000 και 2001)

Κούσιας, Κωφός (Νίκη Μιχαήλ), Θεοχάρης, Καλύβας, Λιόντος, Σουλούκος (ΑΕΛ), Ζιάκας, Τόπης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Ι., Μηνά (ΠΟΕ), Βάνης, Ροντούλης, Κατσαρός (Αίας Τυρνάβου), Κουτσιανούλης (Πελασγιώτιδα), Μπαμπατσιάς (Αμπελόκηποι), Παπαδημητρίου (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Κακάμης (Ακαδημία Πλίτση). Όλοι οι ανωτέρω θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας την 11.30΄.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ (γεννηθέντες τις χρονιές 1998 και 1999)

Παπακώστας, Βαγενάς, Μαστακούλης, Αναστασίου, Δίχρης (ΑΕΛ), Καλφούτζος, Καρακώστας, Τζουμάκας, Κούσιας, Ζαμπέτας, Καλαμάτας, Ντούφας, (Νίκη Μιχαήλ), Μπίλλης, Μάντζαρης, Μπούρας, Μητσογιάννης, Σκούρας, (Ακαδημία Πλίτση), Γελαλής (Πελασγιώτιδα), Νούσιος (Νίκαια), Καλούσης Μακρής Κ. (Ατρόμητοι/Θύελλα). ). Όλοι οι ανωτέρω θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο της Νεάπολης την 13.30΄.