Βαθμολογία

Τέλος ο Γκώνιας, αναλαμβάνει ο Μιχαλήτσος τη Γλυφάδα

Η εντός έδρας ήττα της Γλυφάδας από τον Παναιγιάλειο για την 3η αγωνιστική της Β’ Εθνικής φαίνεται πως ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αναφορικά με την κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το κλίμα για τον Τάκη Γκώνια ήταν «βαρύ» τον τελευταίο καιρό και όπως αποδείχθηκε η διοίκηση δεν άφησε να περάσει έτσι η νέα απώλεια που κράτησε την ομάδα των Νοτίων προαστίων στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Έτσι, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ «τελείωσαν» με συνοπτικές διαδικασίες τον Γκώνια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες της ομάδας είχαν ειδοποιηθεί ότι την Δευτέρα (14/10) θα έχουν ρεπό ενόψει της απομάκρυνσης του προπονητή τους. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του a-sports.gr ο αντικαταστάτης του Γκώνια θα είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος, η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον οποίο αναμένεται εντός των προσεχών ωρών. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν τον Μιχαλήτσο όσο το δυνατό πιο σύντομα στις… επάλξεις και αν είναι δυνατό την Τρίτη (15/10) να ξεκινήσει προπονήσεις.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως το όνομα του Μιχαλήτσου μόνο τυχαία δεν προέκυψε καθώς είναι ένας προπονητής τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Κόντης, από την κοινή τους θητεία στον Άρη και φαίνεται ότι του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και θεωρεί ότι μπορεί να βελτιώσει την εικόνα αλλά και την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Πηγή: a-sports.gr