Βαθμολογία

Διγκόζης: Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου και της Δόξας Δράμας, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την νίκη της ομάδας του Νομού μας.

Διγκόζης:   Όλη την εβδομάδα ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η δόξα είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα μας δυσκόλευε αρκετά και έτσι έγινε. Εκμεταλλευτήκαμε το μοναδικό λάθος της Δράμας στο παιχνίδι και κερδίσαμε το παιχνίδι. Θα χαρακτήριζα το ματς ως μέτριο. Μας βοηθήσανε οι αλλαγές πολύ και γενικά τα παιδιά που ήταν ανέτοιμα βρίσκουν το ρυθμό τους. Ο Βανγκελί λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έμεινε εκτός αποστολής γιατί η ομάδα είναι πάνω από όλα. Καλή συνέχεια στη Δράμα.

Βασιλακάκης: Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που αν όχι να το πάρουμε δεν έπρεπε να το χάσουμε. Ο Τύρναβος μέσα στην έδρα του ανεβαίνει και πιέζει αρκετά θα βρίσκαμε διαδρόμους αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. Το παλέψαμε αλλά θα πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας για να μην τα ξανακάνουμε.

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ:  Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά μετά κάναμε πολλά λάθη. Κάναμε ευκαιρίες αλλά πληρώσαμε το μοναδικό μας λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο ματς.

ΣΙΑΤΡΑΣ: Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη. Δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα. Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που μας δόθηκε και κερδίσαμε. Καλή συνέχεια στη Δόξα.