Βαθμολογία

Έκανε το 2Χ2

Σε  ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Τύρναβος στέφθηκε νικητής επικρατώντας με σκορ 1-0 της Δόξας Δράμας. Το γκολ της αναμέτρησης το έβαλε ο Τέλλος με κεφαλιά στο 82΄ ύστερα από ωραία σέντρα του Γεωργίου.

Του Θάνου Αναστασίου

Στο υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε λιγοστές φάσεις και για τις δύο ομάδες και φάνηκε όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε όπως τελικά και έγινε. Το θετικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν το γεγονός ότι η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη.

Περίπου 1500 οπαδοί παραβρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ δείχνοντας έτσι πως θα είναι στο πλευρό της ομάδας του Άγγελου Διγκόζη για το επόμενο της σεζόν στηρίζοντας τις προσπάθειες τους με το πλέον δυνατό τρόπο.

Επίσης στο γήπεδο έδωσαν το παρόν και αρκετοί ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων. Ο λόγος για τους Μπαλή, Σιατραβάνη, Τσιάρα που βρέθηκαν στο Στάδιο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν το ματς.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

35: Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα να ανοίξει το σκορ μετά από αντεπίθεση ο Περπερίδης από τα δεξιά έβγαλε σε θέση για γκολ τον Αμανατίδη που βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραναστάση και η η μπάλα κατέληξε άουτ.

70: Σουτ του Κάσσου μπλοκάρει εύκολα ο Καραναστάσης.

75: Σέντρα του Κουρτεσιώτη ο Καραγιάννης κάνει την κεφαλιά ο Δαύκος δεν μπορεί να συγκρατήσει  την μπάλα ο Γεωργίου δεν την προλαβαίνει και ο Δαυκος μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

81: Γκολ για τον Τυρναβο!!! Ο Γεωργίου κάνει την επέλαση από τα αριστερά σεντράρει και ο Τέλλος με κεφαλιά κάνει το 1-0!!!

84: Σουτ του Μουδούρογλου εξω από την περιοχή μπλοκάρει ο Καραναστάσης.

Οι συνθέσεις

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σιάτρας, Τέλλος, Σαχινίδης, Νταντίδης Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (56'Γεωργίου), Άντρε (67' Καραγιάννης), Όμο (75΄Μάγγος), Φελίππε.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Κασσός, Ρούτσης (60' Στόικος), Βλασόπουλος, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος, Μιλένκοβιτς, Περπερίδης (37΄Μουδούρογλου), Στεργιανός, Αμανατίδης (70' Κυριακίδης), Λιαπάκης.