Βαθμολογία

Όλα μηδέν στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»

Χωρίς γκολ και με λιγοστό θέαμα ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Δόξα Ομορφοχωρίου, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται αρκετά σφιχτές στον αγωνιστικό χώρο και να μην προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα. Την επιθετική πρωτοβουλία, την είχαν οι γηπεδούχοι, ωστόσο τους έλειπε το κάτι παραπάνω, που θα τους οδηγούσε στο γκολ, ωστόσο και οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Αλεξούδη έπαιξαν καλά στον αμυντικό τομέα και ανέκοπταν τις προσπάθειες των αντιπάλων τους. Από εκεί και πέρα, κάτι περισσότερο για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε, εκτός από το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας του Ομορφοχωρίου, πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, στο 65’ μετά από ένα πολύ ωραίο σουτ που έκανε ο Μητρακούλης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Περδίκης, Μιχαήλ, Ελευθέρογλου Γ., Βαΐτσης, Καφφές, Μητρακούλης(78’ Καραγκιόζης), Γκουτζιούδης(81’ Κίτσιος), Βλασσίδης(65’ Ελευθέρογλου Α.), Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καραγιαννόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Μωραΐτης, Καπετάνιος Ι., Τσακαβίτης, Τζαλαμπύρας(50’ Ρουμελιώτης), Παρμακτσίδης(55’ Ανδρώνης), Γκόλαντας, Καπετάνιος Α., Χριστοδούλου Σ.(81’ Χριστοδούλου Κ.).