Βαθμολογία

Διπλό αλλά με πολλά παράπονα για την Χάλκη

Ακόμα μια νίκη στην πορεία που κάνει φέτος κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Χάλκης, μέσα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο κέρδισε με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δικαιωματικά πήραν το τρίποντο, ωστόσο εκφράζουν αρκετά παράπονα για την διαιτησία, κάτι που όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Ανδρέου, συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μόλις από το 4ο λεπτό έδειξαν τις διαθέσεις τους οι ποδοσφαιριστές της Χάλκης, όταν ο Ρέψης έπιασε ένα καλό σουτ, όμως ο Μπακαρός κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν, με τον Αντωνόπουλο που έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Τελικά, το γκολ ήρθε στο 55ο λεπτό, όταν ο Άγγελος Τσιλιάκος κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα και να κάνει το 0-1. Το δεύτερο γκολ, για τον Ηρακλή Χάλκης ήρθε τελικά στο 83ο λεπτό κι έτσι οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν την νίκη τους. Σχετικά με τα παράπονα από τον διαιτητή, να πούμε ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, ενώ οι άνθρωποι της Χάλκης κάνουν λόγο επίσης και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, αλλά και για άδικη αποβολή του Ρέψη στο 88ο λεπτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Μπακαρός, Μαρούδης, Βακαλάς(60’ Ραμπέλι), Σκάκος, Εμμανουήλ, Γερονάτσιος(70’ Καλαμπάκας), Καρβούνης, Κολοβός, Αγρόδημος, Αντωνόπουλος, Παππάς.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Τσιλιάκος Αγγ.(Κουσιώρας Κ.), Βογιατζής Χ., Ρέψης, Παπαδημητρίου(88’ Τσιλιάκος Ι.), Δημόπουλος(46’ Βογιατζής Σ.)

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Γρηγοριάδης, Καραγιάννης Χ.