Βαθμολογία

Έδωσε «μάχη» αλλά αποκλείστηκε

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Μαχητής Τερψιθέας, από τον Αχιλλέα Νεοκαισάριας, για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, με αποτέλεσμα η ομάδα του Νομού μας να αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, όταν μόλις στο 2ο λεπτό, ο Νάκας έκανε ένα σουτ και έγραψε το 1-0. Η απάντηση από την πλευρά της Τερψιθέας, δεν άργησε να έρθει, αφού στο 14’ ο Κυριάκος έβγαλε σέντρα, βρήκε τον Φλώρο και αυτός με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Από την άλλη, η ομάδα της Νεοκαισάρειας, είχε και δοκάρι στο 38ο λεπτό, με τον Σταυρέ, για να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Φλώρου. Την εσχάτη των ποινών, εκτέλεσε εύστοχα ο Παυλίδης, διαμορφώνοντας το 2-1, που παρέμεινε και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας(Α. Στύλος): Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Ευαγγελόπουλος, Σταυρέ, Νάκας, Παλμίδης.

Μαχητής Τερψιθέας(Ν. Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος, Κρίτσας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Σαββίδης, Νικούλης, Μάτος, Κρεββατάς.