Βαθμολογία

Μακριά από το καλό του πρόσωπο ο Αμπελωνιακός

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε ο Αμπελωνιακός, μέσα στην έδρα του από τον Ρήγα Φεραίο κι έτσι αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, το απόγευμα της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι, δεν έπιασαν καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να παραχωρήσουν αρκετό χώρο μέσα στο γήπεδο στους αντιπάλους τους.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Τελικά, μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Ρήγας Φεραίο, άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν ο Μπίκας έβγαλε μια σέντρα και ο Κουβελάς με προβολή, κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο και να γράψει το 0-1. Από εκεί και πέρα, το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν κατά καιρούς την εστία του Αμπελωνιακού.

Στο δεύτερο μέρος και μετά από τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γκαμπέτας, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μεζίνι και τον Πασχαλίδη, ο Αμπελωνιακός φάνηκε να αλλάζει λίγο προς το καλύτερο. Συγκεκριμένα, ο Μεζίνι έκανε ένα σουτ στο 49ο λεπτό, το οποίο πέρασε άουτ, ενώ στο 53’ μετά από μια εκτέλεση κόρνερ από τον Μπίκο, ο Πολύζος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 76’ ο Μεζίνι και πάλι, έκανε ένα σουτ, με τον Κεφαλά όμως να αποκρούει την μπάλα, ενώ στα τελευταία λεπτά, χάθηκαν κι άλλες κλασικές ευκαιρίες για την ομάδα του Νομού μας, αρχικά με κεφαλιά του Κακαβίτση στο 83’ και με ένα σουτ του Ρόκα στο 88’, το οποίο όμως κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά, το παιχνίδι τέλειωσε με το 0-1 υπέρ του Ρήγα Φεραίου να είναι δίκαιο και έτσι ο Αμπελωνιακός, δεν θα συνεχίσει στο κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αμπελωνιακός(Γιάννης Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος, Γκαμπέτας(46’ Μεζίνι), Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Μπίκος, Ρόκα, Φλέγγας, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής(46’ Πασχαλίδης), Παπανδρέου(73’ Τανάγιας).

Ρήγας Φεραίος(Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Γούτσος, Αλεξίου, Χατζής(75’ Γουτούλης), Γκίκα(86’ Κόκα), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας(74’ Μιχολίτσας).

Διαητητής: Τίκας Τρ. (Ευρυτανίας) Βοηθοί: Καραγιάννης (Φθιώτιδας), Τίκας Δ. του Χρ. (Καρδίτσας)