Βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης: Διάψευση για τον Μπέιλ

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μarca», που ανέφερε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου διέψευσε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κάνει λόγο για έναν συνηθισμένο πρόβλημα. Η εφημερίδα της Μαδρίτης ξεσήκωσε αντιδράσεις εντός και εκτός Ισπανίας με το ρεπορτάζ της, αφού ουσιαστικά αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας στον Ουαλό αστέρα, το οποίο μπορούσε να του προκαλέσει αρκετές επιπλοκές και να τον οδηγήσει στο χειρουργείο. Οι «μερένχες» πάντως απάντησαν αμέσως, βγάζοντας ανακοίνωση με την οποία αφήνουν και αιχμές για την εφημερίδα, αφού τονίζουν ότι απέκρυψε πληροφορίες που της έδωσε το ιατρικό τιμ του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«1. Είναι απολύτως λανθασμένη η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με την οποία ο παίκτης έχει κήλη στους δίσκους L5-S1 και μία προεξοχή σε δύο ακόμα.
2. Ο παίκτης δεν είχε ποτέ κήλη στον δίσκο, όπως άλλωστε το ιατρικό τιμ του συλλόγου ξεκαθάρισε στην εφημερίδα πριν δημοσιεύσει την πληροφορία της. Προκάλεσε έκπληξη ότι η εκδοχή που έδωσαν οι γιατροί στο Μέσο στις 10 του Οκτωβρίου αποσιωπήθηκε.
3. Ο ποδοσφαιριστής Γκάρεθ Μπέιλ έχει μια μικρή, χρόνια προεξοχή στο δίσκο, κάτι το οποίο είναι απολύτως σύνηθες στους ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την επαγγελματική του δραστηριότητα».