Βαθμολογία

ΑΠΟΕΛ: Eδειξε τις διαθέσεις του

Δουλειά στο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος από την πρώτη ημέρα στον Αρχάγγελο έδειξε τις διαθέσεις του. Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει άμεσα να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στο επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή, προκειμένου να αποδίδει πιο πειθαρχημένο και κυρίως πιο επιθετικό ποδόσφαιρο.
Χρειάζεται βέβαια χρόνος για να μπορέσει να περάσει τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι αναμφίβολα πολλές οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν τον φοβίζει, όπως όπως δήλωσε και ο ίδιος, αντιθέτως του δίνει επιπρόσθετα κίνητρα για να πετύχει.
Ήδη γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας, ενώ αρκετούς τους γνωρίζει από το κοινό πέρασμα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Ολιβέιρα (Ατρόμητος), Μαντούκα (ΑΕΚ), Αλεξάνδρου και Αλωνεύτη (ΑΕΛ).
Στο αγωνιστικό μέρος, πλην των Μπούντιμιρ και Ντα Σίλβα οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Γκουστάβο Μαντούκα προπονείται κανονικά, και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ερμή. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, που θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τετάρτη.

Πηγή: shootandgoal.com