Βαθμολογία

Συγκέντρωση παρατηρητών αγώνων την ερχόμενη Πέμπτη στην ΕΠΣΛ

Την ερχόμενη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.00΄, στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των Παρατηρητών Αγώνων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα τοπικά πρωταθλήματα και σε αυτό της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, κατά τη φετινή περίοδο 2013 - 2014.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών και μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΛ κ. Ιωάννης Ιωαννίδης και το μέλος αυτής κ. Μάνθος Αγγελλούλης, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, επιθυμούν στη προγραμματισμένη αυτή συγκέντρωση να παραβρεθούν, αν είναι δυνατόν όλοι οι παρατηρητές αγώνων, αφού σ΄ αυτή θα δοθούν διάφορες οδηγίες και θα ανακοινωθούν μέτρα, που ασφαλώς και θα διευκολύνουν το έργο τους στα τοπικά γήπεδα.

Θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Πέμπτης εκπρόσωποι των δ.σ. των Συνδέσμων Προπονητών και Διαιτητών του Νομού, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, προκειμένου να υπάρξει μία από κοινού και εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γήπεδα οι παρατηρητές και για τη συνεργασία που θα πρέπει να έχουν κατά τη διάρκεια των αγώνων με τους διαιτητές και προπονητές των ομάδων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Αγώνων κ. Γιάννης Ιωαννίδης, παρακαλεί τους παρατηρητές που θα προσέλθουν στη συγκέντρωση της Πέμπτης, να έχουν μαζί τους και μια μικρή φωτογραφία τους (ταυτότητας), προκειμένου η Ένωση να τους εκδώσει, για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, κάρτες διαπίστευσης και αναγνώρισης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.