Βαθμολογία

Θα μείνουν στο… ράφι!

Η παλιά λογική ότι μία γυναίκα πρέπει να είναι δύσκολο θήραμα και ότι πρέπει να «σιγοψήσει» τον… κυνηγό της φαίνεται ότι δεν έχει πλέον αποτέλεσμα – σύμφωνα τουλάχιστον με μια νέα έρευνα.
 
Το να είναι μαζεμένη, επιφυλακτική και «μη διαθέσιμη» μια γυναίκα δεν είναι πλέον δελεαστικό, αλλά μάλλον απωθητικό για το αντίθετο φύλο, όπως έδειξε μελέτη από το site γνωριμιών eHarmony.co.uk. Και μόνο ένα στους 14 singles (7%) ακολουθεί πλέον και τον «κανόνα των τριών ημερών» πριν συναντηθεί με τον υποψήφιο σύντροφο.
 
Τα αποτελέσματα, επίσης, έδειξαν ότι μόνο ένα 4% των 1.000 singles θεώρησε ότι πρέπει να περιμένει προτού απαντήσει σε κάποιον με τον οποίο υπάρχει φλερτ.
 
Η ειδική σε θέματα σχέσεων Jenni Trent Hughes είπε: «Το να είσαι απόμακρος και να μην απαντάς σε μηνύματα περιμένοντας να περάσουν λίγες ημέρες από το ραντεβού δε φαίνεται να λειτουργεί στη σημερινή εποχή της άμεσης επικοινωνίας.
 
Με τα κινητά τηλέφωνα και τα social media δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για καθυστερημένη απάντηση. Η τεχνική αυτή λειτούργησε καλύτερα στις ταινίες , αλλά δεν ήταν ποτέ το ίδιο στην πραγματική ζωή. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται καλύτερα όταν υπάρχει θετικό κλίμα»
 
Παρά τον… πειρασμό, οι singles θα πρέπει να αντισταθούν στην παρακολούθηση μέσω Facebook πριν το πρώτο ραντεβού, αν και το 38% των daters παραδέχεται ότι το κάνει. Και αυτό γιατί μπορεί πολύ συχνά να δώσει μία εντελώς λανθασμένη αντίληψη για το άλλο άτομο, σύμφωνα με τους ειδικούς.
 
Κάτι άλλο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος αναφερθεί ακόμα και από το πρώτο ραντεβού σε κάποιο πρώην σύντροφό του.
 
Και ενώ πολλά πρώτα ραντεβού γίνονται σε κλαμπ και μπαράκια, το πολύ αλκοόλ και τα ραντεβού δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός. Το να είναι κάποιος μεθυσμένος και να αρχίσει να στέλνει μηνύματα μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα σε μια ενδεχόμενη σχέση, για να μην πούμε ότι μπορεί να την «χαλάσει» χωρίς να έχει προλάβει καν να αρχίσει!

Πηγή: shootandgoal.com