Βαθμολογία

Κόζακ: Μας επηρέασε το γκολ

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάν Κόζακ, ο οποίος στάθηκε στο αυτογκόλ που έκρινε το παιχνίδι. "Από την αρχή ο αγώνας είχε αρκετά νεύρα και από τις δύο ομάδες. Στα πρώτα 15 λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Μας πίεσαν.
Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε πολλά. Μετά ήρθε το γκολ με τον τρόπο που ήρθε και σε σημείο που το ματς ήταν ισορροπημένο και αυτό μας επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας αλλά η Ελλάδα έχασε ευκαιρίες".
Για την απόδοση του Βάις και του Πετσόφσκι: «Ο Πετσόφσκι εκπλήρωσε τον ρόλο του. Έπαιξε απέναντι στον Σαμαρά, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης. Αλλά και ο Βάις έπαιξε καλά. Στο τελευταία λεπτά επιχειρήσαμε με στημένες φάσεις να απειλήσουμε όμως αυτό δεν είχε αποτέλεσμα».
Για την απόδοση του Στοχ: «Ο Στοχ ξέρει να παίζει καλύτερα. Πρέπει να ζήσει την ομάδα και πιστεύω ότι στο μέλλον η απόδοσή του θα είναι καλύτερη».
Για τις κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι παίκτες του: «Είπα στους παίκτες μου να προσέχουν. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσουμε και τους ίδιους γιατί είναι έμπειροι παίκτες και πρέπει να δούμε γιατί είχαν αυτές τις αντιδράσεις».
Γιατί δεν κατάφερε η Σλοβακία να ισοφαρίσει ειδικά στο τέλος που πίεζε: «Γιατί παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλό».
Για το αν είπε κάτι στον Μούχα στο ημίχρονο για το γκολ που δέχτηκε: «Δεν του είπα τίποτα».