Βαθμολογία

Εγκρίθηκε η διεξαγωγή Σχολής Διαιτησίας στην Ε.Π.Σ. Λάρισας

Από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Γιώργο Καραμελίδη, στάλθηκε έγγραφο προς την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, με το οποίο γίνεται ενημέρωση ότι εγκρίθηκε η αίτησή της για τη διεξαγωγή Σχολής Διαιτησίας στην Ένωση και υπεύθυνος για τη λειτουργία της εν λόγω Σχολής ορίστηκε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ και εκπαιδευτής - παρατηρητής διαιτησίας κ. Στέλιος Νίτσας.

Όπως είναι ήδη γνωστό η έναρξη των μαθημάτων στη Σχολή Διαιτησίας, θα γίνει την 12η Νοεμβρίου 2013 και οι έχοντες την επιθυμία να γραφτούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ένωσης τη σχετική αίτηση από την 21η Οκτωβρίου μέχρι και την 5η Νοεμβρίου 2013.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, με το έγγραφο της έγκρισης διεξαγωγής της Σχολής Διαιτησίας, στάλθηκε και το σχετικό πρόγραμμα των μαθημάτων αυτής, που θα γίνουν σε 11 συνολικά διδακτικές ημέρες, ενώ τη 12η ημέρα λειτουργίας της Σχολής, οι υποψήφιοι διαιτητές θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις, στις οποίες θα παραβρεθεί και εκπρόσωπος της ΚΕΔ.

Στις 11 διδακτικές ημέρες τα μαθήματα προς τους υποψήφιους διαιτητές θα διδάξουν κατά κύριο λόγο οι Λαρισαίοι εκπαιδευτές διαιτησίας κ.κ. Στέλιος Νίτσας και Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ενώ συμμετοχή στο διδακτικό έργο θα έχουν και οι αξιολογημένοι διαιτητές Δημήτρης Γκάγκας, Χρήστος Μαστοροδήμος.