Βαθμολογία

Η Φανή Χαλκιά στο Run Greece

Γεμάτο... αίγλη αναμένεται να είναι το Run Greece που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα 20 Οκτωβρίου και ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Όπως έγινε γνωστό χθες η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά θα πάρει μέρος στον αγώνα και το παράδειγμά της αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετές εκατοντάδες Λαρισαίων. Ήδη μέχρι στιγμής ο αριθμός των συμμετεχόντων κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικός ωστόσο ο μεγάλος στόχος είναι να τρέξουν Λαρισαίοι όλων των ηλικιών εκείνη την ημέρα.
Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 και 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE -Λάρισα μπορούν να γίνουν με τη συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα παρακάτω σημεία:
* Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 & 18.00-20.00
*Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00
Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί σε ένα από τα δύο αυτά σημεία και όχι οπουδήποτε αλλού.
* Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2013 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).
Εγγραφές μετά τις 16 Οκτωβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στο Στάδιο Αλκαζάρ – Αίθουσα Τύπου, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Πηγή: Ελευθερία