Βαθμολογία

Σε ρυθμούς κυπέλλου Αμπελωνιακός, Μαχητής

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται Μαχητής Τερψιθέας και Αμπελωνιακός ενόψει των κυριακάτικων αναμετρήσεων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 1ης φάσης της διοργάνωσης. Ο Μαχητής Τερψιθέας θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο Νεοκαισάρειας Πιερίας τον τοπικό Αχιλλέα που στην πρεμιέρα του κυπέλλου απέκλεισε εκτός έδρας τη Λαμία (0-2), ενώ ο Αμπελωνιακός θα υποδεχθεί τον Ρήγα Φεραίο ο οποίος είχε περάσει νικηφόρα από την Καρδίτσα (1-2).

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών απασχολούν έντονα τον τεχνικό Νίκο Σταυροθόδωρο. Ο Αλέξης Παγκαρλιώτας αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο και έχει υποβληθεί σε θεραπεία. Το θέμα της συμμετοχής του στο κυριακάτικο παιχνίδι παραμένει ανοικτό καθώς δεν έχει μπει ακόμα στο πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά προπονείται ατομικά. Από τον προσαγωγό ταλαιπωρείται ο Θοδωρής Μολάς για τον οποίο σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό η σοβαρότητα του προβλήματός του. Πάντως χθες ο αμυντικός μέσος της ομάδας δεν έκανε χθες προπόνηση.

Τέλος ο Νίκος Σαββίδης ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση και δεν μπόρεσε να προπονηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη. Χθες πάντως πήρε μέρος στην προπόνηση ωστόσο δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου θα θέσει στη διάθεση των φιλάθλων λεωφορείο για τη μετακίνησή τους στη Νεοκαισάρεια προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ήδη μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή περί τα 30 άτομα και υπολογίζεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η συμμετοχή στην εκδρομή της Κυριακής στη Νεοκαισαρεία θα κοστίσει 10 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα). Για περισσότερες πληροφορίες στις καφετέριες της Τερψιθέας (υπεύθυνος εκδρομής Στέλιος Γεωργαντζάς).

***

Σε συμφωνία συνεργασίας με την «ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ» ήρθε χθες η διοίκηση του Μαχητή Τερψιθέας. Η εν λόγω εταιρία θα είναι χορηγός της ομάδας για την περίοδο 2013-2014 και το λογότυπό της θα αναγράφεται στο μανίκι της ποδοσφαιρικής εμφάνισης του Α.Ο. Μαχητή Τερψιθέας, μαζί με την εταιρία europa security.

«Καλωσορίζω την «ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ» στην οικογένεια του Μαχητή. Η «ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ» είναι μια μεγάλη δύναμη στον χώρο της, με οργάνωση και μεράκι γι΄ αυτό που κάνει. Ευχαριστώ και προσωπικά τον κ. Καθάριο Βασίλη για την επιλογή του να διαφημίσει την εταιρία του στην ομάδα του Μαχητή» επισήμανε ο γενικός διευθυντής του Μαχητή Τερψιθέας Αχιλλέας Στεργιάκης αμέσως μετά τη συμφωνία συνεργασίας των δύο πλευρών ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας Βασίλης Καθάριος είπε:

«Καταρχήν να ευχηθώ σε εσάς και την ομάδα σας μία καλή, υγιή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν. Μέσα από την εμπειρία μου (στον χώρο του ποδοσφαίρου ως χορηγός της ΑΕΛ) ο Μαχητής Τερψιθέας με το χορηγικό του πρόγραμμα, με έπεισε να διαφημίσω την εταιρία μου για φέτος στη συγκεκριμένη ομάδα. Πιστεύω ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα με συγκεκριμένους στόχους γι' αυτό και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθεια, εύχομαι ο Μαχητής να πετύχει τους στόχους του».

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Με το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Αμπελωνιακού. Ο τεχνικός Γιάννης Γκαμπέτας δοκίμασε ορισμένα αγωνιστικά σχήματα αναφορικά με την τακτική που θα ακολουθήσει την Κυριακή στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο. Στόχος του Αμπελωνίτη τεχνικού είναι η ομάδα του να περιορίσει όσο το δυνατόν τα λάθη που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια ούτως ώστε να είναι πιο αποτελεσματική κυρίως στην επίθεση. Το θετικό για τους πράσινους είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι «stand by» για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αμπελώνα κι αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου που μέχρι τώρα έχει δείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τη φετινή προσπάθεια των «πρασίνων».

Εν τω μεταξύ δείπνο στους παίκτες της ομάδας και την τεχνική ηγεσία παρέθεσε ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού κ. Αγριόδημος. Το δείπνο έγινε στο κέντρο «Ακρόπολις» όπου οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να αποβάλουν για λίγο το άγχος και την πίεση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ενθαρρυντικά τέλος είναι τα μηνύματα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Υπάρχει ικανοποίηση από την προσέλευση των παιδιών η οποία είναι πράγματι μεγάλη σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο τεχνικός Γιάννης Γκαμπέτας δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα προωθηθούν δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στην ανδρική ομάδα.
Ο λόγος για τους Γιάννο και Καραδήμο οι οποίοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Πηγή: Ελευθερία