Ενα πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ένας σήμαρχος μία μικρής πόλης στον Καναδά για να πει της πρώην γυναίκας του ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά πίσω σε αυτήν.
Ο Ντάνι Λαριβιέρ, που είναι δήμαρχος της πόλης Σεντ Θεοδώρου, κοντά στο Μοντρέαλ, άφησε μία τεράστια πέτρα βάρους 20 τόνων στην είσοδο του σπιτιού της πρώην γυναίκας του, Ισαμπέλ, σε μία προσπάθεια να την σταματήσει από να τον παρενοχλεί.
Ο Λαριβιέρ έγραψε με πορτοκαλί σπρέι στην πέτρα: «Χρόνια Πολλά Ίσα», έβαλε δύο φιλιά και μία ροζ κορώνα στην κορυφή της πέτρας.
«Επρεπε να κάνω κάτι για να με αφήσει μόνο», είπε στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό TVA ο Λαριβιέρ.
«Δεν είχε ποτέ μία πέτρα τόσο μεγάλη του γούστου της, τώρα έχει μία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πέτρα που θα πάρει ποτέ στη ζωή της».

Ο Καναδός έκανε την πρωτότυπη ιδέα του στις 3 τα ξημερώματα ενώ η αστυνομία τον σταμάτησε δύο φορές για να τον ρωτήσει γιατί μετέφερε την τεράστια πέτρα μέσα στην μέση της νύκτας. Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορία παρενόχλησης και αναστάτωσης. Όπως και να έχει πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Λαριβιέρ έχει πρωτοτυπήσει.