Βαθμολογία

Ο Ιπποκράτης θα παίξει και χάντμπολ!

Όλοι στην Λάρισα, γνωρίζουν την ιστορική ομάδα του Ιπποκράτη, καθώς εδώ και χρόνια αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Νομού μας, όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Καιρός, το φίλαθλο κοινό να μάθει και την ομάδα χάντμπολ του σωματείου, που από φέτος, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική κατηγορίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Σίγουρα, το χάντμπολ δεν είναι από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στην Λάρισα, ωστόσο αυτό αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για τους ανθρώπους της ομάδας, να δείξουν στο φίλαθλο κοινό τις συγκινήσεις αλλά και το θέαμα που προσφέρει το άθλημα. Τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα, είναι οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία, γεγονός που αποδεικνύει ότι η νέα γενιά γνωρίζει κι έχει αγκαλιάσει το άθλημα. Στις προπονήσεις, γίνεται καλή δουλειά και φυσικά υπάρχει όρεξη από όλους και σίγουρα αισιοδοξία για την πρώτη χρονιά της ομάδας στο πρωτάθλημα τις Β’ Εθνικής. Πρόκειται βέβαια, για μια προσπάθεια που αξίζει πολλά συγχαρητήρια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος είναι καλά οργανωμένος, αφού υπάρχουν μέχρι και τμήματα υποδομής, από όπου θα αναδειχτούν οι αυριανοί αθλητές. Προπονητής σε αυτήν την νέα προσπάθεια, θα είναι ο κύριος Βασίλης Γκουράβας, που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στο παρθενικό της ταξίδι. Εμείς από την πλευρά μας, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλή χρονιά στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.

To athleticlarissa, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Θωμά, όπου προπονείται ο Ιπποκράτης και σας παρουσιάζει δηλώσεις σε μορφή video από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Γιάννης Γκουντόπουλος

">http://

Θεόδωρος Κανάκης

">http://