Βαθμολογία

Έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος

Τα πλάνα του για την ενδεκάδα του αγώνα με την Σλοβακία έδειξε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός, στο 4-3-3 που θα παρατάξει οι Σιόβας-Μανωλάς θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Χολέμπας θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Τζιόλης θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) και Σιόβας-Μανωλάς (κεντρικό αμυντικό δίδυμο). Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μανιάτης, Τζιόλης, Νίνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή). Επίσης, στο δεύτερο μέρος του διπλού ο Σάντος δοκίμασε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στη θέση του Σαλπιγγίδη.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Παρασκευής (11/10) παραμένει αμφίβολη. Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (9/10, 17.30) με προπόνηση στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'.