Βαθμολογία

Μ. Σαπάνης: Ο Πεντάλοφος δεν έχει τίποτα να χάσει

Ένα από τα βασικά «γρανάζια» της Δόξα Πενταλόφου είναι ο 37χρονος μεσοεπιθετικός, Μίλτος Σαπάνης, που μίλησε στη mikriliga.com για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, αλλά και για άλλα πολλά.
«Ήταν μια ιστορική νίκη, πρώτη σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής. Δεν ήμασταν τόσο σταθεροί με τον Κάστορα, αλλά είχαμε την υπεροχή. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ και όταν χαλαρώσαμε και βρεθήκαμε να χάνουμε, μετά σοβαρευτήκαμε και φέραμε το ματς εκεί που έπρεπε. Αξίζαμε το τρίποντο, όπως και στην ισοπαλία με τον Θεσπρωτό. Για μένα στόχος δεν είναι η σωτηρία. Προσωπικός στόχος για τη Δόξα είναι η τριάδα! Ξέρω τα παιδιά, την ομάδα και αισιοδοξώ. Είναι εφικτή η τριάδα και «κλειδί» θα είναι η σοβαρότητα στο γήπεδο. Έμεινε ο περσινός κορμός και ενισχυθήκαμε με 4-5 καλούς παίκτες. Εκτός από τον κανονικό προπονητή, τον Ηλία, στο γήπεδο είμαστε «δάσκαλοι» ο Κοσμάς Βακουφάρης και εγώ, που είμαστε πιο έμπειροι. Δείχνουμε στους μικρούς το δρόμο της επιτυχίας».
Για να συνεχίσει ο Σαπάνης: «Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι το ματς Κυπέλλου την Κυριακή με την ΑΕΛ εντός έδρας. Είναι ένα παιχνίδι καταξίωσης και προβολής για τους νεαρούς, που θα πάρουν εμπειρίες. Ο Πεντάλοφος δεν έχει τίποτα να χάσει, αλλά μόνο κέρδη. Όσο για μένα, τα χρόνια πέρασαν και είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα του χωριού μου, που δεν είχα παίξει πριν. Αν όλα πάνε καλά, φέτος σταματάω».