Βαθμολογία

Μίλαν: Κεκλεισμένων των θυρών για τα ρατσιστικά συνθήματα

Αμείλικτη η πειθαρχική επιτροπή της Serie A, επέβαλε την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στη Μίλαν λόγων των ρατσιστικών συνθημάτων που φώναξαν οι οπαδοί της στον αγώνα με τη Γιουβέντους.
Οι «ροσονέρι» συνεπώς θα υποδεχθούν την Ουντινέζε χωρίς κόσμο, αλλά και χωρίς τον Φιλίπ Μεξές που τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο παιχνίδι με την «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα του Τορίνο οι οπαδοί της Μίλαν φώναξαν πολλές φορές ρατσιστικά συνθήματα, κάτι για το οποίο ήταν υπότροποι από τον αγώνα με τη Νάπολι, με συνέπεια να έρθει η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.
Όσο για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, αλλά θα είχε φύγει νωρίτερα από το γήπεδο αν ο διαιτητής ή κάποιος από τους βοηθούς του έβλεπαν το χτύπημα στον Κιελίνι σε ένα κόρνερ της ομάδας του Μιλάνου.
Η αρμόδια επιτροπή μελέτησε το βίντεο της συγκεκριμένης φάσης και του επέβαλε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών. Τρεις για το χτύπημα και μία για την αποβολή με δύο κίτρινες. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα ματς με Ουντινέζε (εντός), Πάρμα (εκτός), Λάτσιο (εντός), Φιορεντίνα (εντός).