Βαθμολογία

Ο Φαλανιακός οδηγεί την κούρσα

Του πρωταθλήματος στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία

Πέρασαν 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού, με τον Φαλανιακό να οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος από την αρχή της φετινής σεζόν, πετυχαίνοντας το απόλυτο 6 στα 6 (νίκες με τους Ομορφοχώρι, Βλαχογιάννι, Αργυροπούλι, Αχιλλέα  Φαρσάλων, Μύτικα / Όλυμπο, Σμόλικα Φαλάνης) και συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Φαλάνης, με χαμηλούς τους τόνους και προσηλωμένοι στο στόχο που χάραξαν από τις αρχές του καλοκαιριού, συγκροτώντας τη νέα ομάδα, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την ως τώρα πορεία, όντας παράλληλα αισιόδοξοι για τη συνέχεια, πιστεύοντας και εμπιστευόμενοι το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελούν σαφώς οι παίχτες και ο προπονητής του σωματείου.

Σε ένδειξη του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, η διοίκηση του Φαλανιακού προγραμμάτισε δείπνο για τους παίχτες, το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στην ταβέρνα «στου Κορώνα» στο Δασοχώρι.

Δηλώσεις στο Athleticlarissa του προέδρου του σωματείου και ποδοσφαιριστών, για την πορεία της ομάδας

Απόστολος Καρακίτσιος (πρόεδρος): «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για το Φαλανιακό, πετυχαίνοντας η ομάδα 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Θέσαμε από την αρχή του καλοκαιριού σαν βασική μας φιλοσοφία  να στηριχθούμε σε ντόπια παιδιά, με ελάχιστες προσθήκες ποδοσφαιριστών εκτός Φαλάνης όπως οι Γάκος, Σάκης Παύλου και Μιγδάνης, πιστεύοντας στις δυνατότητες των παιχτών μας και εμπιστευόμενοι στην αξία τους, την οποία και θέλουμε να αναδείξουμε.

Πρώτα απ’ όλα, δείξαμε την εμπιστοσύνη μας στον προπονητή του σωματείου, τον Φαλανιώτη Τάκη Παραφέστα, για τον οποίο οι συστάσεις περισσεύουν.

Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων μέσα από τον πρωταθλητισμό, χωρίς ωστόσο το κυνήγι της πρώτης θέσης να αποτελεί για μας αυτοσκοπό. Θέσαμε σαν στόχο να παίζουμε καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, έχοντας τον κόσμο κοντά μας, να μας στηρίζει και παράλληλα να χαίρεται με την καλή πορεία της ομάδας, μια πορεία που έχει θετικό αντίκτυπο στο χωριό μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσφορά και τη βοήθεια του κόσμου (διαρκείας, διαφημίσεις και ασφαλώς παρουσία στο γήπεδο και στις εκδηλώσεις του σωματείου) και ζητάμε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο και το χωριό μας.

Όπως προανέφερα, το ξεκίνημα για την ομάδα ήταν ιδανικό, αυτό ωστόσο δεν είναι τυχαίο, αλλά επιτεύχθηκε μετά από καλή και συγκροτημένη δουλειά, η οποία επιδιώκουμε μέσα από καλές και ευνοϊκές προϋποθέσεις, να συνεχιστεί ως το τέλος.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με χαμηλούς τόνους, πολύ δουλειά και μεθοδικότητα και προπαντός θέληση και πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο μας».

Νίκος Βαρσάμης (ποδοσφαιριστής): «Το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας ασφαλώς μας ικανοποιεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη διάθεση στο στόχο που θέσαμε. Όλοι οι παίχτες είμαστε αρκετά δεμένοι μεταξύ μας, προσπαθούμε για το καλύτερο, εμπιστευόμενοι ο ένας τον άλλον και πάνω απ’ όλα έχουμε εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή μας όσο και στη διοίκηση του σωματείου.

Δεν μένουμε όμως μόνο στο ξεκίνημα και στο τώρα, αλλά κοιτάμε τη συνέχεια καθώς ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Έχουμε όρεξη για δουλειά και θέληση να καταφέρουμε το καλύτερο.

Εύχομαι να είμαστε υγιείς και δυνατοί όλη τη χρονιά, ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε σωστά και να αγωνιστούμε καλά, με λίγη δε τύχη, να καταφέρουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και εφόσον το αξίζουμε, γιατί όχι, να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Δημήτρης Παπαγεωργίου (ποδοσφαιριστής): «Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίχτες μου είμαστε χαρούμενοι για το πολύ καλό ξεκίνημα, που μας δίνει ως τώρα 18 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, πετυχαίνοντας το απόλυτο θετικό. Η συνέχεια ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολη, γνωρίζοντας όλοι πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να διατηρηθούμε στην κορυφή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στα θετικά μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Ανήκουμε στην οικογένεια του Φαλανιακού πολλοί νέοι παίχτες, οι οποίοι μαζί με τους μεγαλύτερους θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, για να πάει η ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά.

Όπως συνήθως συμβαίνει με τους νέους, έχω και εγώ όνειρα και φιλοδοξίες, στη δεδομένη όμως στιγμή, θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους  της. Πιστεύω, με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας, να τα καταφέρουμε».