Βαθμολογία

Ο Γαβριλόπουλος νέος τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο

Επέστρεψε στον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο ο Αλέξης Γαβριλόπουλος και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας! Την περασμένη σεζόν ο Αλέξης Γαβριλόπουλος είχε ρόλο παίκτη (αρχικά) και στα τέλη του πρωταθλήματος, και παίκτη - προπονητή στον Αστέρα Αμαλιάδας αλλά με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει. Μετά την συγχώνευση του Αστέρα με τον ΠΦΟ Πανόπουλο την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Νίκος Γκίνο, ο οποίος τη Δευτέρα παραιτήθηκε με αποτέλεσμα η διοίκηση να στραφεί και πάλι στον Γαβριλόπουλο!
Ο νεαρός τεχνικός γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο της Ηλείας και γι' αυτό κρίθηκε ως καταλληλότερος από τους διοικούντες για να βγάλει την ομάδα από την κακή ψυχολογική αλλά και αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται στην παρούσα φάση.
Μάλιστα ο Αλέξης Γαβριλόπουλος το απόγευμα της Τρίτης γύμνασε για πρώτη φορά τους παίκτες και ξεκίνησε με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία για το παιχνίδι του Κυπέλλου της Κυριακής κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.