Βαθμολογία

Βλέπουν μπροστά στον Τύρναβο

Αφήνουν στο παρελθόν το ματς με τη Νίκη Βόλου όλοι στον Τύρναβο και βλέπουν μπροστά. Αναμφισβήτητα με μια ήττα δεν έρχεται και η καταστροφή, διότι υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα που μέσα από τη δουλειά μπορεί να διορθώσει τις αδυναμίες της και να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια. Ο Τύρναβος θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσει πρώτα να πετύχει μια άνετη παραμονή και μετά αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Ακολουθεί ο αγώνας με τη Δόξα Δράμας και ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης θα αναζητήσει τους αντικαταστάτες των Αλέξανδρου Γκαλίτσιου και Κώστα Σκούπρα, που αποβλήθηκαν προχθές στο Πανθεσσαλικο Στάδιο και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Στο παιχνίδι με τη Δράμα, πιθανόν να παίξει και ο Ακιμ Όμο που όσο περνούν οι ημέρες βελτιώνεται και λογικά μέχρι την Κυριακή θα είναι έτοιμος.
Σήμερα οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν (έχουν ρεπό) και θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς την Τέταρτη όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας.