Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Τύρναβος

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Τύρναβος στο Πανθεσσαλικό στάδιο της Νέας Ιωνίας από τη Νίκη Βόλου σε ένα ματς που το παρακολούθησαν περίπου 3.000 φίλαθλοι.

Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη πάλεψε όσο μπορούσε και παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικό ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο 52’ ο Ισαάκ έφυγε από τα αριστερά, πάσαρε προς το ύψος του πέναλτι στον Τζιώρα και εκείνος με την σειρά του έδωσε πιο δεξιά στον Γέσιτς και ο Σέρβος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 78' ο Τζιώρας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα, και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Τύρναβος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 84’ ο Γκαλίτσιος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα, έχοντας δεχθεί την πρώτη δύο λεπτά νωρίτερα, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Σκούπρας αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη, ανατρέποντας τον Τσίτα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης (85' Μπιτσάκος), Σειμάν, Ακασού, Ισαάκ(87' Τσίτας), Ανιέτε(74' Μανουσάκης), Τζιώρας, Γέσιτς.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Βαγγελή (60' Καραγιάννης), Γεωργίου (65' Αντρέ), Ντατίδης, Ντος Σάντος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος, Ντε Πάολα (82' Σαχινιδης).