Βαθμολογία

Με δυο γκολ καθάρισε ο Φαλανιακός

Την νίκη με σκορ 2-0 κατάφερε να πάρει ο Φαλανιακός, στο ντέρμπι απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Παραφέστα, έδειξαν καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν Σμόλικα, που πρέπει να κάνει κάτι για να βρει τον καλό του εαυτό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Φαλανιακός έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, με τους Ιγγλέζο και Βαρσάμη να μην μπορούν να σκοράρουν, αμφότεροι με κεφαλιά, στο 5’ και στο 10’ αντίστοιχα. Τελικά, η υπεροχή των τυπικά γηπεδούχων, επαληθεύτηκε στο 18’ όταν ο Ιγγλέζος γύρισε την μπάλα στον Νίκο Κολοβό, κι αυτός με ένα ξερό, μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0. Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Φαλάνης και σας παρουσιάζει το πρώτο γκολ του Φαλανιακού σε μορφή video:

">http://

Στο 22’ ο Γκόλτσος είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως του σουτ που έκανε, κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Γραβάνη. Από εκεί και πέρα, το πρώτο μέρος δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο από πλευράς θεάματος, με τον Φαλανιακό να συνεχίζει μέχρι και το 45ο λεπτό να έχει την υπεροχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα αίματα άναψαν σχετικά νωρίς, όταν ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Χ. Τανάγια και στην συνέχεια, έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες του ποδοσφαιριστή του Σμόλικα, του έδωσε και δεύτερη, με αποτέλεσμα ο παίκτης να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Τελικά, ο Φαλανιακό κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, στο 81ο λεπτό, με τον Μανακούσιο να σουτάρει και να βρίσκει δίχτυα, ενώ στο 88’ να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Φαλανιακού, Νίκος Κολοβός, για ηθελημένο χέρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Παύλου, Μανακούσιος, Κολοβός Κ., Γκόλτσος, Λυγούρας(71’ Φατούρας), Κολοβός Ν., Βαρσάμης, Γωγάκος(78’ Παπαδόπουλος), Μανακούσιος, Ιγγλέζος(65’ Σέσι).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Αντωνίου(77’ Πάτσης), Δολιάνης(71’ Λιάνος), Κουκούλης, Νεστορίδης, Κολοβός Χ., Τανάγιας Χ., Ρούμπος, Δάσσιος(65’ Τσιρόπουλος), Καλούσης, Μπαρούτας.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Καρακώστας, Νίκζας.