Βαθμολογία

Απέδρασε με τον βαθμό ο Μαχητής

Αληθινή «μάχη» έδωσε ο Μαχητής Τερψιθέας, για να ισοφαρίσει το εις βάρος του 1-0, μέσα στα Τρίκαλα απέναντι στον Α.Ο.Τ. και να φύγει τουλάχιστον με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Νίκου Σταυροθεόδωρου, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42ο λεπτό, λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την εκπνοή του ημιχρόνου, με την ομάδα των Τρικάλων να έχει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νομού μας, μπήκε πιο δυνατά και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Μόλις στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σαββίδης είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τους αμυντικούς να διώχνουν την τελευταία στιγμή. Τελικά, στο 51’ επετεύχθη το γκολ, όταν ο Κυριάκος, εκτελώντας ένα κόρνερ βρήκε τον Κρεββατά κι αυτός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μαχητής είχε ακόμη μια ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Ψωμιάδης, κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Νικούλη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ο. Τρίκαλα 1963(Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Μποντε, Φορτούνης, Στάμος, Χαλιμπάκης, Κόλα, Βουκέλια, Σίμοβιτς, Ηλίας Μ., Ηλίας Α., Ιωαννίδης.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος(54’ Λιλολάρι), Κρίτσας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Σαββίδης(79’ Νικούλης), Μάτος(89’ Αθανασίου), Κρεββατάς.